Reset Password

Uw zoekresultaten
20 april 2023

Wij staan altijd klaar voor onze gasten. Vanwege de vele reserveringen en aankomende drukte willen wij ons team graag uitbreiden. Zoek je een full-, parttime- of bijbaan dan maken wij graag een kennismakingsafspraak.

 

Wat leuk dat je deze vacature bekijkt! Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een groeiend bedrijf? Lees dan snel deze vacature..

Bosrijk Ruighenrode is een veelzijdig horeca bedrijf. We beschikken over een hotel, brasserie, een feestzaal, vergaderzaal, een bowlingzaal en camperplaatsen.

 

Per direct beschikbaar!
Als gastvrouw/gastheer voor het ontbijt houd je je bezig met verschillende werkzaamheden in ons hotel en in de brasserie. Je verzorgt een heerlijk ontbijt voor onze hotelgasten, voert receptiewerkzaamheden uit en helpt je collega’s met het opstarten van de horeca.

 

Dit ben jij
Je bent vrolijk en een echte aanpakker. Naar onze gasten toe ben je servicegericht en gastvrij. Je bent in staat om zelfstandig een ochtend te draaien in ons knusse hotel. Horeca ervaring is een pré, maar geen must.

 

Dit ga je doen
Als gastvrouw/gastheer verzorg je zelfstandig het ontbijt voor onze hotelgasten. In ons kleinschalige gezellige hotel zorg je voor een ontspannen start van de dag voor gemiddeld zo’n 25 hotelgasten per dag. Daarnaast voer je lichte receptiewerkzaamheden uit, verzorg je de uitcheck van de hotelgasten en stuur je ons housekeeping team aan op ochtenden dat je aan het werk bent. Als jouw horeca collega’s later op de dag beginnen heb je een rustige, gezellige wissel en help je hen opstarten.

 

Dit bieden we jou

  • Werkdagen zijn flexibel. We kijken graag samen met je wat voor jou en ons past! Werktijden op dagen dat je werkt: 7:45 – 13:00/14:00 (verdeeld over 7 dagen).
  • Een salaris dat past bij jouw inzet en ervaring.

 

Jouw sollicitatie
Ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteer telefonisch of via e-mail. Stuur je CV en motivatie naar: receptie@bosrijkruighenrode.nl t.a.v. Liset Bloemenkamp.

 

Ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Neem dan snel contact met ons op. Solliciteer hieronder direct:

 

Category: Vacatures
Delen